Reservation
Korfmakersstraat 13 8911 LA Leeuwarden 17:00 058 – 843 4055

Reserveren
  Laatje verrassen!

  Onsverhaal

  WELKOM IN EEN WERELD DIE JE NOG NIET KENT.

  De Leeuwarden Lounge,

  De Leeuwarden Lounge is een familiebedrijf, opgericht door de familie Hashemi. Begin jaren ’90 is de familie vanuit Afghanistan naar Nederland gekomen. Vanuit Tytsjerk zijn ze in Leeuwarden terecht gekomen. Hier wilden ze graag iets van hun cultuur laten zien aan de inwoners van Leeuwarden en omstreken. En hoe kan dat beter dan doormiddel van eten? Het idee van het openen van een restaurant ontstond. Zoon Tarek ging met mama Hashemi de keuken in en samen stelden ze een heerlijk menu samen met allerlei kleine gerechtjes. Een aantal oosterse gerechtjes werd gecombineerd met de favoriete Afghaanse familierecepten.

  Zo ontstond een uniek restaurant in Friesland en omstreken: De Leeuwarden Lounge.

  Inmiddels zijn we bijna 7 jaar verder en is de Leeuwarden Lounge een begrip geworden in de stad en de provincie. Vele mensen weten het restaurant te vinden voor een etentje, een borrel of een leuk feestje. Daarnaast is de Leeuwarden Lounge inmiddels gespecialiseerd in catering. Van bruiloften tot familiefeestjes en borrels. Vooral in het weekend is de Lounge ook een geliefde plek om iets later op de avond een borreltje te drinken met een lekker hapje erbij en eventueel een Shisha (waterpijp).

  Voor de nabije toekomst staan er een aantal leuke vernieuwingen op het programma. Op korte termijn gaat de nieuwe kaart in met een aantal nieuwe traditionele Afghaanse gerechten en voor het eerst komen er ook een aantal visgerechten op de kaart. De wens is om ook voor lunch open te gaan, om nog langer te kunnen genieten van het prachtige nieuwe terras. Op veler verzoek zijn er nu ook serieuze plannen om te gaan starten met het bezorgen van eten. Kortom, de Leeuwarden Lounge is een levendige plek met een ambitieuze blik op de toekomst!

  Reserveerop tijd en laat je verrassen

  Warme tapas vlees

  Wijserveren

  Binnen of buiten eten!
  Diëten: Vegetarisch, Glutenvrij, Biologisch, Halal, Suikervrij

  Prijzen: Vanaf: € 15,00 | Buffet: € 15,00 | Arrangementen vanaf € 17,00

  Service: Bezorgen, Afhalen, Catering

  Zitruimte: 40 zitplaatsen, Maximaal 40 personen in één groep


   
  • Fijne plek om rustig te genieten van goed gezelschap in een informele sfeer. Voldoende aanbod voor zowel mensen die vlees eten als mensen die geen vlees eten. Er wordt goed rekening gehouden met allergieën. Vriendelijke bediening en prima prijs-kwaliteit verhouding. We hebben lekker gegeten en komen zeker terug!
   Jildou G.
  • Erg lekker gegeten, aardige bediening . Leuk om andere smaken en gerechten te proeven. Tip zicht op rommel achter banken buiten kan leuker en minder rommelig.
   Yolanda C.
  • Vriendelijke ontvangst en verrassend lekkere gerechtjes.
   Miriam J.

  Restauranteigenschappen

  Rolstoeltoegang

  Toegankelijkheid

  Ambiance

  Rustig
  Romantisch
  Klassiek
  Huiselijk
  Gezellig

  Voorzieningen

  Terras
  Wi-Fi

  Omgeving

  In het centrum

   
   

  Cijfersover ons

  0
  Authentieke Afghaanse specialiteiten
  0
  Tevreden klanten
  0
  Gemiddelde waardering