Warme tapas

  1. Mos Kadoe

    4,50

    Gekarameliseerde pompoen met Turkse yoghurt. Proef het oosten!

  2. Bon-Djon

    3,90

    Warm stoofpotje van aubergine, en verse knoflook.

  3. Mantasabzi

    3,50

    Grote champignon, gevuld met spinazie en verse knoflook.

  4. Mantadolma

    3,75

    Grote champignon, gevuld met oude Goudse kaas en verse knoflook.

  5. Sina Boregi 2 stuks

    4,10

    ‘Sigaartjes’ van bladerdeeg, gevuld met fetakaas en spinazie. Geserveerd met knoflooksaus.

  6. Koebida

    3,90

    Spies met gegrild gemarineerd rundergehakt.

  7. Lemper

    3,00

    Rijstrol gevuld met gekruide kip, geserveerd met chili saus.

  8. Tosta

    3,90

    Knapperig brood met Turkse worst en kaas, geserveerd met saus.

  9. jalapino’s

    3,50

    Zoete puntpaprika, gevuld met fetakaas in een krokant jasje (vega).

  10. Nachos cheese

    4,50

    Nachos met kaas en rode ui uit de oven, geserveerd met chilisaus