Reservation
Korfmakersstraat 13 8911 LA Leeuwarden 17:00 058 – 843 4055

Cateringbij Leeuwarden Lounge

Geschiedenisvan de Leeuwarden Lounge

In 2012 ontsproot bij de familie Hashemi het idee om Leeuwarden kennis te laten maken met hun cultuur. En hoe kan dat beter dan door middel van eten? De traditionele recepten, veelal familierecepten van generatie op generatie doorgegeven, werden omgezet in een heerlijk tapas menu. De missie is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de familierecepten. Daarom is in 2019 besloten om een cateringtak op te richten, puur gericht op het leveren van een fantastische catering op locatie.
“De Afghaanse keuken is een onontdekte schat van smaakvolle en gezonde gerechten. Alles draait om balans, lekker gekruid en niet te pittig eten.”

Waaromde lounge

Anno 2019 zijn wij uitgegroeid tot een van de must-go restaurants volgens oa. Iens en Groupon. Ook groepen weten ons steeds vaker te vinden. Wij bieden catering arrangementen op maat voor kleine en grote groepen. Door onze vele mogelijkheden zijn wij in staat om aan veel van uw wensen te voldoen. Denk hierbij aan eten maar ook aan gekwalificeerd personeel, entertainment zoals een buikdanseres tot complete verzorging van uw speciale dag. Op basis van uw wensen stellen wij een op maat gemaakt arrangement samen.

Wilt u een feestje organiseren in de Leeuwarden Lounge zelf? Dat behoort natuurijk ook tot de mogelijkheden. Met zitplaats voor zo’n 50 personen kunnen wij u en uw gasten een onvergetelijke avond bieden. Strijk neer in onze stijlvolle loungebanken en geniet van alle geuren en smaken die Leeuwarden Lounge te bieden heeft.

 
Kerstmenu Leeuwarden lounge

Aanbod

Een buffet bestaat altijd uit een keur aan gerechten. Standaard geleverd met twee soorten Afghaanse rijst, verschillende curry’s op basis van groente of vlees aangevuld met een aantal van de vele gerechten die de Afghaanse keuken rijk is.

Voorbeelden van gerechten waar u uit kunt kiezen zijn:

• Kofta Qobilie -gemarineerde rundergehaktballetjes volgens Afghaanse traditie-
• Murg Korma -Kruidige en romige curry van kip en groenten-
• Bon-Djon -een stoofpotje van aubergine en verse knoflook-
• Mos Kadoe -gekarameliseerde pompoen met Turkse Yoghurt-
• Mantu -gestoomde met de hand gemaakte deegkussentjes met gehakt en hartige saus-
• Brood met koude tapas, denk aan huisgemaakte humus, haydari, geitenkaas tapenade
• Sambosa -hapjes van bladerdeeg met heerlijk gekruid gehakt


 
 
Korma Zardak

Specialiteitvan het huis:

Korma Zardak
De specialiteit van de Leeuwarden Lounge is het gerecht Korma Zardak. Dit recept is van grootmoeder Hashemi. Het is een curry van gebakken wortel. De zoete wortel combineert geweldig met een zoetige lichtpikante saus van tomaten. Al sinds het begin een klassieker op de menukaart. Gasten die eenmaal in het restaurant geweest zijn vragen steevast weer naar de Korma Zardak. Er zijn zelfs mensen die speciaal hiervoor terugkomen. We zijn trots op al onze gerechten, maar we laten bijna nooit iemand vertrekken zonder geproefd te hebben van ons favoriete gerecht. Ook in de buffetten die we serveren raden we altijd aan om te kiezen voor de Korma Zardak.

Reserveren


 

Contact

Heeft u interesse in een buffet op locatie of in ons restaurant? Of heeft u vragen over de Leeuwarden Lounge? Wij gaan graag met u in gesprek!

058 – 843 4055
info@leeuwardenlounge.nl

Reserveren